Meer

Onze camping

Een ontspannen verblijf op onze minicamping

de Karpermolen

We hebben ook een vijver  met de volgende soorten vissen: spiegelkarpers, lederkarpers, schubkarpers, winde, zeelt, giebel, paling en voorn.

Op de picknick plaatsen en op de overdekte steiger bij de vijver is het heerlijk verblijven. Ook mag, tegen een kleine vergoeding, er een hengel worden uitgeworpen om enkele van de vele vissen in de vijver aan de haak te slaan. Bij ons kunt u landelijk kamperen midden in de Kempen met de bekende Brabantse gemoedelijk sfeer.

 Zonder speeltuin en een kinderboerderij.

Natuurlijk zijn kinderen welkom en mogen blijven slapen bij ouders of opa en oma. Maar bij ons is buiten geen vertier behalve vissen en wandelen. In de omgeving zijn wel veel kinder gelegenheden.Wel staat en in de schuur een sjoelbak en een voetbalspel en hangt er een dartbord aan de wand.

Plattegrond

De camping heeft 35 staanplaatsen

  • 10 x paatsen aan de vijver
  • 16 x plaatsen in tussenveld
  • 10 x seizoensplaatsen

De camping beschikt over 2 sanitaire voorzieningen, een losse unit voor de seizoens plaatsen en een voor de overige plaatsen met verschillende watertappunten.

We hebben ook een ingerichte keuken en wasmachine voor uw afwas.

In de feestzaal kunt u gemoedelijk uw koffie en andere drankjes nuttigen, met een aparte hoekje voor de kinderen. Ook kunt op de  jeu de boulesbaan een balletje gooien. Op de hele camping beschikt u over vrije wifi.

Groepsaccomodatie

Nu in de schuur de ontspanningsruimte klaar is kunnen wij overdag en ’s avonds ook groepen een verblijf aanbieden.

Op de camping is draadloos internet (wifi) beschikbaar.
De camping is met het snelle glasvezelnet verbonden

 Wij willen u bij ons een ontspannen verblijf bieden. Waarbij u gebruik kan maken van de voorzieningen op ons terrein.