Omgeving

Camping De Karpermolen is een prima start-en eindpunt van fiets- of wandeltochten door een van de beschermende natuurgebieden

Natuur

De uitgestrekte bossen, open ruimten, heidevlakten, venne en landduinen vormen gezamenlijk de kempische natuur .Door dit prachtige gebied stromen de riviertjes De Dommel, De Aa en de Beerze.

Het mooie landschap wordt afgewisseld met pittoreske dorpjes monumenten en vele bezienswaardigheden. Camping De Karpermolen is een prima start-en eindpunt van fiets- of wandeltochten door een van de beschermende natuurgebieden. De dichtbijzijnste natuurgebieden ( kroonvenshe heide ,500 hectare en Cartierheide, 172 Hectare) liggen al op 3 a 4 KM  afstand! Fiets-of wandeltochten kunnen wij voor u beschikbaar stellen of u kunt terecht bij het VVV-kantoor in het centrum van Bladel ( 1 KM ).

.

bezoek het mooie

Bladel

bezoek de mooie dorpen

Bladel & Reusel

In het gezellige centrum van Bladel kunt u winkelen, genieten op een terasje of heerlijk uit eten in een van de vele restaurants. Op woensdag is er een weekmarkt en in de zomer wordt jaarlijks het Totaalfestival,diverse braderieen en de fietsvierdaagse georganiseerd. Tevens kunt u een bezoekje brengen aan een kaarsenmakerij, kaasboederij, speelboerderij, speelbos en een subtropisch zwembad, allemaal binnen een straal van 3 KM. De uitgestrekte bossen, open ruimten, heidevlakten, venne en landduinen vormen gezamenlijk de kempische natuur .Door dit prachtige gebied stromen de riviertjes De Dommel, De Aa en de Beerze.

Het mooie landschap wordt afgewisseld met pittoreske dorpjes monumenten en vele bezienswaardigheden.

inwoners van Bladel
ha oppervlakte
inwoners van Reusel
ha oppervlakte

Een ontspannen verblijf op onze minicamping

de Karpermolen

We hebben ook een vijver  met de volgende soorten vissen: spiegelkarpers, lederkarpers, schubkarpers, winde, zeelt, giebel, paling en voorn.

Op de picknick plaatsen en op de overdekte steiger bij de vijver is het heerlijk verblijven. Ook mag, tegen een kleine vergoeding, er een hengel worden uitgeworpen om enkele van de vele vissen in de vijver aan de haak te slaan. Bij ons kunt u landelijk kamperen midden in de Kempen met de bekende Brabantse gemoedelijk sfeer.

 Zonder speeltuin en een kinderboerderij.

Natuurlijk zijn kinderen welkom en mogen blijven slapen bij ouders of opa en oma. Maar bij ons is buiten geen vertier behalve vissen en wandelen. In de omgeving zijn wel veel kinder gelegenheden.Wel staat en in de schuur een sjoelbak en een voetbalspel en hangt er een dartbord aan de wand.

Plattegrond

De camping heeft 35 staanplaatsen

  • 10 plaatsen aan de vijver
  • 14 plaatsen in tussenveld
  • 11 seizoens plaatsen

De camping beschikt over 2 sanitaire voorzieningen, een losse unit voor de seizoens plaatsen en een voor de overige plaatsen met verschillende watertappunten.

We hebben ook een ingerichte keuken en wasmachine voor uw afwas.

In de feestzaal kunt u gemoedelijk uw koffie en andere drankjes nuttigen, met een aparte hoekje voor de kinderen. Ook kunt op de  jeu de boulesbaan een balletje gooien. Op de hele camping beschikt u over vrije wifi.

Groepsaccomodatie

Nu in de schuur de ontspanningsruimte klaar is kunnen wij overdag en ’s avonds ook groepen een verblijf aanbieden.

Op de camping is draadloos internet (wifi) beschikbaar.
De camping is met het snelle glasvezelnet verbonden

 Wij willen u bij ons een ontspannen verblijf bieden. Waarbij u gebruik kan maken van de voorzieningen op ons terrein.